Како изгледаат денес децата актери чии лица обожававме да ги гледаме на малите екрани

Ни се чини како вчера со „брзина на светлината“ да седнувавме пред телезиворот за да започне филмот Бетовен или серијата Млади бунтовници , но во меѓувреме, веќе е дојдена 2020 година, а децата што ги играа главни улоги во нашите омилени филмови веќе одамна пораснаа. Погледнете како изгледаат денес децата од позантите филмови и серии.

Карла Дијаз (Клон)

Стефани де Брито (Клон)

Кристијан и Џозеф Казинс (Дадилки)

Никол Том (Бетовен)

Кристофер Кастил (Бетовен)

Сара Роуз Кар (Бетовен)

Мајкл Конер Хампфри (Форест Гамп)

Хана Р. Хол (Форест Гамп)

Едвард Фурлонг (Терминатор 2: Судниот ден)

Камила Бордонаба (Млади бунтовници)

Луисана Лопилато (Млади бунтовници)

Четворката Алексис, Кол, Џастин и Пол Симокс (бебињата од пријатели)