Како изгледаат лицата на докторите по напорните и долги смени во болниците во кои се борат со коронавирус (7 слики)

Пандемијата на коронавирус не дозволува никој да се опушти, особено докторите кои буквално живеат во болниците. Се чини дека докторите веќе заборавиле како изгледаат нивните лица, бидејќи постојано носат заштитни маски и костими, кои мора да бидат цврсто споени со кожата.