Како ќе изгледа возењето во такси во блиска иднина? Таксистот никаде го нема!

Возилата со автопилот не се новитет во светот, Гугл цела земјина топка ја снимија со помош на такви возила, но ова се почетоците на влегување на ваквите возила во комерцијални услуги. Да погледнеме како изгледа возењето во едно такво такси без возач.