Како ќе старееја 10 холивудски ѕвезди доколку беа „обични смртници“

Луѓето од екранот се принудени да изгледаат 100% совршено, па дури и им е „забрането“ да стареат. Некои се свртуваат кон пластичната хирургија, некои кон козметиката, а ретките можат да им се заблагодарат на гените.

Секако како и да свртите овие луѓе стареат поинаку од нас „обичните“ и тоа не може да се негира. Ние решивме да видиме како би изгледале познатите личности кога природно би старееле и резултатите прилично можат да изненадат.

Сандра Булок

Елизабет Харли

Џенис Дикинсон

Орнела Мути

Шерон Стоун

Мадона

Мег Рајан

Џулијан Мур

Мишел Фајфер

Моника Белучи