Како Кенија воведува полициски час заради КОВИД-19?

Кој не ја почитува наредбата, ќе се соочи со големиот гумен пендрек и камшикот на специјално дотераниот полицаец.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!