Како Кинезите пијат пиво во последно време?

Бројот на пациенти со коронавирус расте, но луѓето се обидуваат да не очајуваат и да продолжат да се забавуваат. Излегувањето на пиво со пријателите секогаш е забавно, па дури и кога мора вака да го пиеш пивото.