Како кокошката ги несе јајцата? Видео снимено од непосредна близина, кое ќе ве насмее!

Дури и звуците што ги испушта кокошката навестуваат дека ќе се снесе ново јајца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.