Како луѓето снимаат улични тепачки?

Обично снимачот е повозбуден од тепачите, па вака изгледа снимката :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!