Како Мајкл Џексон го измислил текстот на легендарната песна „Били Џин“?

Пред неколку дена видовме како го измислил играњето на „Смут криминал“ (клик тука), а денес ќе ви покажеме како го измислил текстот на песната „Били Џин“.