Како Македонците, а како Ромите бараат пари од мајките?

Детето е Ромче и од своите другари Македонци видело дека има смешна разлика во начинот на комуникација со родителите.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.