Како македонски пензионер си ја вади пензијата од банкомат?

Комши, ајде да ми помогнеш да ја извадиме пензијата, па ќе пиеме по едно пиво на клупа.

Автор: Горан Милошевски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.