Како македонските деца го пречекуваат Дедо Мраз на вратата?

Кутар Дедо Мраз, од Баба Мразица не изел толку ќотек како од малиот :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.