Како македонските средношколци следат онлајн настава?

Професорот: Тука ли сте?
Учениците: Да, да, тука сме професоре.
А всушност:

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.