Како мажите наоѓаат предмети во домот? Препознавте ли некого во ова видео?

Жената пред да тргне на работа сабајле му ги оставила чорапите на мажот на видно место и му рекла лесно ќе ги најдеш. Кога се вратила од работа го нашла ова!