Како младите луѓе потрезвено гледаат на проблемот со името во 21 век

Веројатно и 99% од неговите врсници во соседните земји вака гледаат на тоа. Само опуштено и секој нека си ја гледа својата работа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.