Како најбрзо да си го исчистиш снегот од автомобилот?

Бидејќи зимата само што не дошла, убаво е да почнеме со советите за полесно справување со несакани ситуации. Сѐ што ви треба е само еден параглајдер со мотор, односно само моторот.