Како најбрзо да отрезниш кога си се натрескала на јахта зимно време?

Жената излегла да ја фати малку ветрот, за да отрезни побрзо, но не очекуваше толку брзо трезнење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.