Како некои скопјани носеа маски вчера на кејот на Вардар?

Наместо маска на лицето, човеков решил да си го појача имунитетот до максимум со бесплатен витамин Д од сонцето. За клучната улога на витаминот Д веќе зборувавме и порано, еве линк.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.