Како од сапуница поранешната девојка влета на венчавката и сака да си го врати Рикардо

Пред да започне видото би требало да стои „Телевиса презента“ затоа што содржината е токму таква, но во реалниот живот. На венчавка во Мексико влета нервозна и вознемирена поранешна девојка која има нешто да каже во врска со одлуката на Рикардо да се жени.

Таа го моли и колне Рикардо да не го прави тоа, па дури и му е ја напаѓа новата сопруга. Толку за денес, во наредната епизода ќе видиме што ќе се случи…

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.