Како олимписката пливачка Јулија Ефимова си ја одржува формата во карантин

За секој проблем има решение, само треба да имаш цел во животот и постојано да работиш за да ја оствариш. Руската олимпијка Јулија Ефимова сака да стане светска шампионка и нема да дозволи карантинот да ѝ ги сруши соништата.