Како паркира македонски патриот од Швајцарија?

Со отворени прозорци и музика до даска, да се слушне гласот за Македонија надалеку!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.