Како плавуша готви домашно пире

Зошто да лупи и вари кило компири кога некој веќе ѝ го завршил најголемиот дел од работата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.