Како плавуша на пазар проверува дали е добар зеленчукот?

Девојката со текот на времето си развила свои методи на проверка, благодарение на насобраното искуство.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.