Како плавуша полни револвер?

Дури и легендарниот Џон Вејн би ѝ подзавидел на техниката со која го наполни револверот. На затворањето не баш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.