Како плавушата научи да прави шпага во петок навечер?

Колку позгодна е девојката, толку посмешно паѓа. Оваа е урнебесно смешна ;).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.