Како политичарите од Македонски Брод се справуваат со уличните кучиња?

Погледнете го видеото и имајте на ум дека со луѓето се однесуваат уште полошо.

Автор: Ивана Мараш

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.