Како помина новогодишната прослава во Преторија, еден од главните градови на Јужна Африка

ЈАР има 3 главни градови, еден од нив е Преторија, каде што атмосферата на новогодишната ноќ повеќе личеше на војна отколку на славење.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!