Како правилно се мијат рацете? 90% од луѓето не го прават тоа како што треба!

Поразителен е фактот што и покрај сите апели за правилно и темелно миење на рацете, некои луѓе мислат дека обично плакнење е доволно. Видеото е хумористично, но целта не му е да ви покаже како, зошто знаете, туку да ве потсети да го практикувате тоа!