Како професионалните војници си го поминуваат времето во касарните?

Си вежбаат рефлекси момците, затоа што војник секогаш треба да биде на готовс :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.