Како работат американските полицајци ако некој осомничен наеднаш ги нападне?

Безбедноста на полицаецот е на прво место, а таа се обезбедува само со еден потег.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!