Како растат децата, така родителите мора да се прилагодуваат (виц)

Ќерката (6 годишна)
– Мамо, денес си многу убава!
– Благодарам душо моја!
Ќерката (16 годишна)
– Мамо, денес си многу убава!
– Колку?