Како се чуваат деца во денешно време? (виц)

Оди мајката да си го земе детето од детската градинка и што ќе види – неколку деца си играат во песокта, а учителката спие на клупата. Мајката ја буди:
– Како не ви е срам!? Спиете на клупата, а децата може да отидат каде што сакаат!
Учителката сонливо:
– Не се нервирајте, нема каде да одат. Wi-Fi има само кај песочникот.