Како се чувствувам кога после две години ќе излезам во диско

Во глобала сите едвај чекале, но јас некако не се вклопувам.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.