Како се губи невиност непланирано

Упс ова болеше..

Ако ја нема изгубено до сега, сега со сигурност ја изгуби.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!