Како се мијат садовите во индиските улични ресторани

Оди пробај индиска улична храна и преживеј да те видам. Секој турист што отишол во Индија, ако е искрен че ви признае дека првите 3 дена не стануваш од клозет, додека организмот да ти создаде имунитет.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!