Како се однесуваш со телефонот, кога прв пат ќе си го купиш, а како после некое време?

Познато ли ви е чувството кога прв пат ќе си го купиш телефонот и пазиш да не ти се оштети? Ако си дал повеќе пари, дири и внимаваш како го ставаш во џебот :).