Како се поздравуваат шоферите на двокатните градски автобуси во Скопје?

Го прават новиот интернет предизвик #honkingchallenge :). Позитив на денот!

Автор: Александар Поповски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.