Како се прави бегалска пропаганда во медиумите? Децата мора да плачат!

А лесно е да расплачеш дете: Ќе му залепиш една жешка и малку чад на очите и нема да може да се смири. Кутри деца, мора детството да го поминат со вакви родители и во ваков свет.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!