Како се прави хамбургер од 5 килограми и кој е јунакот кој ќе го изеде

Во ресторанот La Maison by Chef Billy во Бангкок можете да најдете огромен хамбургер кој тежи околу 5 килограми и да се обидете да го изедете. Јутуберот Марк Винс одлучи да открие како ресторанот го подготвува, а потоа и самиот да го проба познатиот хамбургер.