Како се прави свадба во 2020?

Ако сте решиле да правите свадба во 2020, песната и сценографијата со кои се почнува свадбата веќе се добро познати :). Откачено!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.