Како се спроведува социјална дистанца во домашни услови?

Жената секогаш си носи метро за да ја одржува дистанцата, НО…

Гледајте до крај!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.