Како се вежба јога во муслиманска земја? После медитацијата, следува палењето на патиките…

Протестантите се прилично жестоки и не се шегуваат!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!