Како се забавува Марадона во опуштена домашна атмосфера?

Однесување какво што доликува на легендата на светскиот фудбал. 🙂

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!