Како се забавуваат египетските богаташи? Ова не е изолиран случај, туку традиција!

Египет е земја со богата историја и култура. Но, најуспешниот период на античката египетска држава е далеку во минатото, иако остануваат некои „антички“ навики.

Толпа сиромашни луѓе продолжува да се собира пред домовите на богатите, надевајќи се дека господата ќе имаат милостиво расположение. За 2020 година, ова е многу чудна слика. Некој богат човек решил да се забавува едноставно фрлајќи им пари на сиромашните луѓе.