Како шпанската полиција става ред во метрото? Ова е вистинскиот начин на борба против короната!

Проблемот е што доцна се сетија, но ние можеме да научиме многу од нивните грешки. Веднаш да се донесе закон, секој маркет што сака да работи во време на пандемија, да си набави маски и ракавици и пред вратата да стои човек кој на секој купувач што не носи ќе му дава.

Истото да важи и за сите фабрики и воопшто за секое место коешто работи нормално во време на пандемија.