Како специјалец проверува дали ситниот криминалец има нешто во џебовите?

Вака ништо не може да скрие :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!