Како спијат професионалните возачи на камион, кога ќе се вратат дома?

Тој навикнал да спие во други услови, па мора некако да ги симулира истите за да заспие 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.