„Како Струга нема друга“ – не е измислено само поради римата. Еве доказ!

Изгледа комшијата од доле многу е гласен,  па човеков најде „фатален по себе“ начин за да му се одмазди.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!