Како суперавтомобил од 3,5 милиони евра и 800 коњи, се снаоѓа на снег?

Италијанскиот суперавтомобил Пагани Хуаира крева од 0 до 100км/час за само 3 секунди, но по сув коловоз. Да погледнеме што прави зимно време.