Како те будат колегите, кога сте столари по професија?

Не за џабе рекле „Пиј со усул, за да не бидеш предмет на исмејување“. Навистина добри другари.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!